Chord guitar Tishina Тишина - D.N.O. (Д.Н.О.) - Navigasi Music
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chord guitar Tishina Тишина - D.N.O. (Д.Н.О.)

Kunci gitar , chord, Chord gitar, dan, Lirik Lagu, kord gitar

Tishina Тишина - D.N.O. (Д.Н.О.)

[Verse]

C           F
Тишина јака железна,
C                  F
ми дава момент на вистина,
C                 F
исчезнат во себе одамна,
C                F
го ловам духот набрзина.

[Verse]

G            F
Еј дај разбуди се,
G
дај ми живот,
      F
само допри ме.

[Verse]

C            F
Море од лаги препливав(во еден здив),
C               F
цвеќе што умира милував,
C            F
немирни очи скротувам,
C            F
во тебе само верувам.

[Bridge]

G      F
Еј дај разбуди се,
G
дај ми живот,
      F
само допри ме.

[Chorus]

          C
Ти си мој најубав сон
            F
неостварена желба,
          C
ти си мој најголем бол,
              F
моја најсилна верба,
                 C
ти си таа што ја кријам
              F        C
со очи што ја пијам.

[Solo]
C F

[Bridge]

G                F
Има некој негде далеку
            G
кој во тебе верува,
           F
се колне, мисли и зборува.

[Chorus]

          C
Ти си мој најубав сон
            F
неостварена желба,
          C
ти си мој најголем бол,
              F
моја најсилна верба,
                 C
ти си таа што ја кријам
              F
со очи што ја пијам...
close