Chord guitar Jaipong - Bambung Hideung - Navigasi Music -->
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chord guitar Jaipong - Bambung Hideung

Kunci gitar , chord, Chord gitar, dan, Lirik Lagu, kord gitar

Jaipong - Bambung Hideung



(intro) Bm-F#-Bm-G-Bm
        Bm-G-Bm

*
Bm   G  Bm
Bambung hideung Babara teu ya diri
Bm
Gandreung...eung...eung
Bm
Lahar di candak ka suka galih
Bm

situ pinuh balong jero
Bm
bebendo sa bebendo Mangga salira juang
Bm
Gandreung..eung...eung
 Bm
 Awi teh pagajul buah
 F#       Bm
 lantaran ti kitu
 Bm
 Sora bedil...il..il
 Bm
 luhuran mega bari teu
 Bm
 paos lepat sakeudik diik ..diik
 Bm
 Diri abdi kajungjuna