Chord Guitar TTM Akustik ft. Putri Andien - Ra Gelem Salah - Navigasi Music -->
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chord Guitar TTM Akustik ft. Putri Andien - Ra Gelem Salah

Navigasi music - Gitarkid , chordmudah , simplechord Kunci gitar , chord, Chord gitar, dan, Lirik Lagu, kord gitar .


Kunci Gitar TTM Akustik ft. Putri Andien - Ra Gelem Salah





Kord Gitar TTM Akustik ft. Putri Andien - Ra Gelem Salah


Intro : C Am F G

C Am

durung lilo yen dadi takdire..

Dm G

aku lan kowe mung tekan semene..

F C

kadung tresno tak pasrahke..

F C

kowe wis ngucap janjine..

Dm G C

nanging malah.. mantep ati ninggalke..



Int. F G

C

dudu maksudku..

Am

mblenjani janji-janjiku..

Dm

nanging kowe malah nggawe

G

lunturing tresnoku..

F C

wektu ku butuh nandi lungamu..

F C

tanpo kabar ra eling aku..

Dm G C

opo tresnomu kuwi.. amung semu..

Dm G

ra guno banyu motomu..

C F

neteske njaluk welasku..

Dm G

wis cukup kuciwo marang sliramu..



Reff :

F G

kabeh iki iso diperbaiki..

Em Am

ojo nggawe aku susah ati..

Dm

rosoku ra bakal mati..

G

kowe ojo tego nglarani..

C

aku pingin tetep dadi siji..

F G

ojo kowe ngroso paling loro..

Em Am

neng kene aku sing paling kuciwo..

Dm

pungkasane tresno mergo..

G

aku ra tau di anggep ono..

C

manis mung ning awal crito..



Musik : F G C F -Em

Dm G C..

Dm G

ra guno banyu motomu..

C F

neteske njaluk welasku..

Dm G

wis cukup kuciwo marang sliramu..



Reff :

F G

kabeh iki iso diperbaiki..

Em Am

ojo nggawe aku susah ati..

Dm

rosoku ra bakal mati..

G

kowe ojo tego nglarani..

C

aku pingin tetep dadi siji..

F G

ojo kowe ngroso paling loro..

Em Am

neng kene aku sing paling kuciwo..

Dm

pungkasane tresno mergo..

G

aku ra tau di anggep ono..

C

manis mung ning awal crito..

F G

kabeh iki iso diperbaiki..

Em Am

ojo nggawe aku susah ati..

Dm

rosoku ra bakal mati..

G

kowe ojo tego nglarani..

C

aku pingin tetep dadi siji..

F G

ojo kowe ngroso paling loro..

Em Am

neng kene aku sing paling kuciwo..

Dm

pungkasane tresno mergo..

G

aku ra tau di anggep ono..

C

manis mung ning awal crito..



Dm G

aku nyerah.. kowe ra gelem salah..

F Fm G C

kadung bubrah.. ho ho oo..