Chord Guitar Cantika Salma - Roso Kangen - Navigasi Music -->
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chord Guitar Cantika Salma - Roso Kangen

Navigasi music - Gitarkid , chordmudah , simplechord Kunci gitar , chord, Chord gitar, dan, Lirik Lagu, kord gitar .

kunci Gitar Cantika Salma - Roso Kangen







Kord Gitar Cantika Salma - Roso Kangen


Capo fret 2



Intro : F G Em Am

Dm Em Am..

F G Em Am

Dm G C..



C F C

howo adem wengi sing ngangeni..

Am Em

nggawe aku mikir esem guyumu..

F

tak cobo nglakekne..

Em Am

ra biso ning batin..

Dm G

mung kowe.. raono liyane..

C F C -Bm

esem guyumu tansah ngangeni..

Am Em

paras manis agawe kepikir..

F

ngalahne rembulan..

Em Am

padange lintang..

Dm G C G C

tresno.. iki kanggo kangmas..



Reff :

F G Em Am

gede.. rosone tresno iki..

Dm E Am

ngalahne roso kangenku mring sliramu..

F G Em Am

kangen..ku marang awakmu..

Dm G

tresno tulus.. kanggo sliramu..

F G

mung kowe sing tak tresno..

Em Am

ora nganti ngliyo..

Dm G C

bebarengan.. nganti selawase..



Musik : F G Em Am

Dm Em Am..

F G Em Am

Dm G C..



C F C

esem guyumu tansah ngangeni..

Am Em

paras manis agawe kepikir..

F

ngalahne rembulan..

Em Am

padange lintang..

Dm G C

tresno.. iki kanggo kangmas..





Reff :

F G Em Am

gede.. rosone tresno iki..

Dm E Am

ngalahne roso kangenku mring sliramu..

F G Em Am

kangen..ku marang awakmu..

Dm G

tresno tulus.. kanggo sliramu..

F G

mung kowe sing tak tresno..

Em Am

ora nganti ngliyo..

Dm G C

bebarengan.. nganti selawase..

F G Em Am

gede.. rosone tresno iki..

Dm E Am

ngalahne roso kangenku mring sliramu..

F G Em Am

kangen..ku marang awakmu..

Dm G

tresno tulus.. kanggo sliramu..

F G

mung kowe sing tak tresno..

Em Am

ora nganti ngliyo..

Dm G C

bebarengan.. nganti selawase..

Dm G Am G

bebarengan.. nganti selawase..

Dm G C

bebarengan hmmm.. nganti selawase..