Chord Guitar Tri Suaka ft. Jihan Audy - Salah Tompo - Navigasi Music -->
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chord Guitar Tri Suaka ft. Jihan Audy - Salah Tompo

Navigasi music - Gitarkid , chordmudah , simplechord Kunci gitar , chord, Chord gitar, dan, Lirik Lagu, kord gitar .


kunci Gitar Tri Suaka ft. Jihan Audy - Salah Tompo






Kord Gitar Tri Suaka ft. Jihan Audy - Salah Tompo


Reff :

C F

pancen.. awale ati..

G C

raiso ngapusi..

Am Dm

roso.. tresno iki..

G C

kowe seng nyesel neng mburi..

C F

aku isih.. ora lilo..

G C

weruh kowe ro wong liyo..

Am Dm

nglarani aku kowe tego..

G C G-G G-G

mogo kowe ora gelo..

C G

sak ngapurane aku..

Am Em

tau nangisi lungamu..

F C

mergo janjimu palsu..

Dm G

marakke aku tatu..

C G

aku seng ngrasakke..

Am Em

cidro neng atiku..

F C

sambatmu ro aku..

Dm

bareng mulyo..

G C

kowe ninggal aku..

F G

sayang rungokno aku..

Em Am

hapusen tangismu..

Dm D

mugo kowe nemu..

G

pengganti tresnoku..



Reff :

C F

pancen.. awale ati..

G C

raiso ngapusi..

Am Dm

roso.. tresno iki..

G C

kowe seng nyesel neng mburi..

C F

aku isih.. ora lilo..

G C

weruh kowe ro wong liyo..

Am Dm

nglarani aku kowe tego..

G C

mogo kowe ora gelo..



Musik : C G Am Em

F C Dm G C



F G

sayang rungokno aku..

Em Am

hapusen tangismu..

Dm D

mugo kowe nemu..

G

pengganti tresnoku..



Reff :

C F

pancen.. awale ati..

G C

raiso ngapusi..

Am Dm

roso.. tresno iki..

G C

kowe seng nyesel neng mburi..

C F

aku isih.. ora lilo..

G C

weruh kowe ro wong liyo..

Am Dm

nglarani aku kowe tego..

G C G

mogo kowe ora gelo..

C F

aku ngerti.. yen kowe cidro..

G C

aku seng njaluk ngapuro..

Am Dm

kowe ojo.. salah tompo..

G C

dudu karepku seng ngeliyo..

C F

yen karepku.. nyanding sliramu..

G C

wong tuoku ra setuju..

Am Dm

mugo kowe bahagia..

G C..

tanpo aku neng sandingmu..