Chord Guitar Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno - Navigasi Music a -->
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chord Guitar Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno

Navigasi music - Gitarkid , chordmudah , simplechord Kunci gitar , chord, Chord gitar, dan, Lirik Lagu, kord gitar .

Kunci Gitar Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno





Kord Gitar Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno


Intro : F C Dm G

F C Dm G..



C

mbiyen.. dinoku..

Am

seneng.. atiku..

Dm

nyanding.. awakmu..

G

kowe.. sayangku..

C

tak cepakne uripku..

Am

yo mung kanggo kowe..

Dm

urip saklawase..

G

tekane ing pati..

Am Em

ning aku ra ngiro..

F C

kowe wis lungo..

Am Em

ninggalke cerito..

F G

nggo aku.. ning kene..



Reff :

F C

tak cobo.. nglalekno..

Dm G

masio aku durung iso..

F C

nerimo.. kahanan..

Dm G

uripku sing dewe tanpo tresno..

(C)

tanpo kowe..



Musik : C..Am..C..G..



C

tak cepakne uripku..

Am

yo mung kanggo kowe..

Dm

urip saklawase..

G

tekane ing pati..

Am Em

ning aku ra ngiro..

F C

kowe wis lungo..

Am Em

ninggalke cerito..

F G

nggo aku.. ning kene..



Reff :

F C

tak cobo.. nglalekno.. Dm G

masio aku durung iso..

F C

nerimo.. kahanan..

Dm G

uripku sing dewe tanpo tresno..

F C

tak cobo.. nglalekno..

Dm G

masio aku durung iso..

F C

nerimo.. kahanan..

Dm G

uripku sing dewe tanpo tresno..

C..

tanpo kowe..
close