Chord Guitar Widya Zanur - Olok Lanang - Navigasi Music a -->
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chord Guitar Widya Zanur - Olok Lanang

Navigasi music - Gitarkid , 弦 ,chordmudah , simplechord , acorde, Kunci gitar , chord, Chord gitar, dan, Lirik Lagu, kord gitar, Akkord, navigasi.eu.org , akord, コード , 현 ,

Kunci Gitar Widya Zanur - Olok Lanang




Kord Gitar Widya Zanur - Olok Lanang



Lirik & Kunci Gitar / Chord Guitar
Judul : Olok Lanang
Voc : Widya Zanur
Cipt : Abud Xtreme
Arr : Abud Xtreme

Intro : Bb C Dm 3x Bb C A

Dm
Luruh Kerang Ning Kalimantan
Dm
Bari Mlaku Angel Awite
C
Bokatan Kakang Dolan
Dm Bb C
Sing Akeh Gawa Duite

Dm
Ora Sue Urip Dewekan
Dm
Putus Nyambung Ora Kitungan
C
Gonta Ganti Pasangan
Dm
Bagen Sora Olok Lanang

Intro : C Bb C Dm - Bb C

Dm
Sing Sayang Gantenge Kurang
Dm
Sing Ganteng Kantonge Mrayang
C
Ana Sing Tua Nyalon
Dm
Bokat Ora Kuat Kelon

Bb
Keder Milih e
C Dm
Mana Mene Laka Sing Pas Bae
Bb
Keder Luruh e
C Dm A
Sing Cocok Ana Sing Due

Music : Dm Gm C F Gm C F Dm - Bb C Bb .. A

Dm
Ana Sing Perjaka
Gm
Urip Ngandelaken Wong Tua
C
Sing Ganteng Rupane
Dm A
Tapi Urip Akeh Utange

Dm
Sing Akeh Dunyane
Gm
Tapi Sun Bli Due Atine
C
Sing Eman Lan Sayang
Dm
Bli Due Masa Depan

Bb
Apa Sih Engko
C Dm
Garep Mangan Sayang

Outro : Bb C